Βουλγαρία: Συλλήψεις προέδρων, αρχηγών και διαιτητών για σκάνδαλο με στημένα ματς - iefimerida.gr

Βουλγαρία: Συλλήψεις προέδρων, αρχηγών και διαιτητών για σκάνδαλο με στημένα ματς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Υπουργείο Εσωτερικών στη Βουλγαρία ανακοίνωσε σήμερα εννέα συλλήψεις για το μεγάλο σκάνδαλο με τα «στημένα» παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.

Μεταξύ αυτών και οι αρχηγοί των ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και Τσέρνο Μόρε. Ανάμεσα στους εννιά συλληφθέντες είναι ο Αλεξάντερ Τούντσεφ, αρχηγός της ΤΣΚΚΑ Σόφιας και πρωτοπόρου της κατάταξης, ο Μάρτιν Καμπούροφ, αρχηγός της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και ο Κίριλ Κότεφ αρχηγός της Τσέρνο Μόρε, όλοι τους διεθνείς με την εθνική Βουλγαρίας κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις, προέδρων ομάδων της πρώτης κατηγορίας και διαιτητών, μετά από τα αποτελέσματα της έρευνας των βουλγαρικών Αρχών έπειτα από συνεργασία με την UEFA. Η σύλληψη των ανωτέρω έγινε την Τετάρτη, αλλά στην αρχή τα ονόματα δεν είχαν αποκαλυφθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χέρια των δικαστικών Αρχών στη γειτονική χώρα ήταν δεμένα μέχρι και το 2011, καθώς βάσει νομοθεσίας δεν προβλέπονταν ποινές για χειραγώγηση αγώνων και παράνομο στοιχηματισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ