Φιντέλ Κάστρο:«Μιλάω, άρα ζω» - iefimerida.gr

Φιντέλ Κάστρο:«Μιλάω, άρα ζω»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φήμες τον ήθελαν σοβαρά άρρωστο ακόμα και νεκρό, αυτός όμως επέλεξε να δώσει συνέντευξη σε δημοσιογράφο με τον οποίο μάλιστα φωτογραφήθηκε για να αποδείξει του λόγου το αληθές.Ο λόγος για τον Φιντέλ Κάστρο,τον Κουβανό ηγέτη,ο οποίος χαίρει άκρας υγείας.

Ο Κάστρο, ο οποίος τους τελευταίους δύο μήνες είχε χαθεί από προσώπου γης, εμφανίστηκε στο σπίτι του στην Αβάνα να συνομιλεί με τον βενεζουελάνο σχολιαστή Μάριο Σίλβα, ο οποίος δήλωσε ότι είχε μεταβεί στην Κούβα προκειμένου με αυτόν ακριβώς το σκοπό: να διαψεύσει τις πρόσφατες φήμες περί κακής υγείας του πρώην προέδρου του νησιού.

«Όλοι όσοι αυτή τη στιγμή χαίρονται και πιστεύουν ότι ο κομαντάντε Φιντέλ έπαθε εγκεφαλικό, λυπάμαι που θα σας ενημερώσω ότι είναι ακμαίος» είπε ο Σίλβα σε βίντεο για την εκπομπή του La Hojilla (Το ξυράφι), το οποίο αναρτήθηκε στην κουβανική κυβερνητική ιστοσελίδα Cubadebate μαζί με φωτογραφίες του 85χρονου Κάστρο.

Ο δημοσιογράφος είπε επίσης ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στη διάρκεια της συνέντευξης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου. Στις περισσότερες ο Φιντέλ Κάστρο φορούσε ένα λευκό αντιανεμικό μπουφάν και πράσινο παντελόνι, ενώ η διάθεσή του έδειχνε καλή αφού χαμογελούσε, έκανε χειρονομίες και σηκωνόταν από την καρέκλα του. Σε κάποιες άλλες φορούσε ένα χακί καπέλο «παραλλαγής».

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν στο συνέδριο του Κομουνιστικού Κόμματος Κούβας στα μέσα Απριλίου, ενώ από τις 3 Ιουλίου έχει να γράψει άρθρο στην εφημερίδα «Γκράνμα», επίσημο όργανο του κόμματος.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνέντευξη αρρώστια Κούβα ηγέτης φήμες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ