Ο Τσίπρας «στήνει» την κυβέρνησή του: Να μη χάσουμε ούτε λεπτό -Θα ασκηθούν πιέσεις σε βουλευτές - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας «στήνει» την κυβέρνησή του: Να μη χάσουμε ούτε λεπτό -Θα ασκηθούν πιέσεις σε βουλευτές

Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ (SOOC/ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εκλογική ετοιμότητα θέτει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας καθώς, όπως εκτιμά, το επόμενο διάστημα ως τις 29 Δεκεμβρίου θα ασκηθούν εντονότατες πιέσεις στους βουλευτές και θα διαμορφωθεί από την κυβέρνηση κλίμα τρομοκράτησης και εκβιασμό.

Οπως ανέφερε στην Πολιτική Γραμματεία που συνεδριάζει αυτή την ώρα ο κ. Τσίπρας:

«Ο Σαμαράς κινήθηκε εξ ανάγκης
Η επίσπεση της διαδικασίας εκλογής είναι τελικά μια θετική εξέλιξη που έγινε κάτω από την πίεση της λαϊκής δυσαρέσκειας και των αδιεξόδων της κυβερνητικής πολιτικής.

Οι επόμενες ημέρες ως τις 29 Δεκεμβρίου θα είναι ημέρες κρίσιμες και δύσκολες.

Είναι βέβαιο ότι θα ασκηθούν πιέσεις προς τους βουλευτές ανάμεσα στις ψηφοφορίες.

Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα κίνημα αντίστασης του λαου στην επιχείρηση εκβιασμού και τρομοκράτησης.

Το επόμενο διάστημα χρειάζεται σοβαρότητα εγρήγορση και αποφασιστικότητα.

Προτείνω να τεθεί η ΠΓ σε διαρκή συνεδρίαση προκειμένου να εκτιμούμε καθημερινά την κατάσταση και να παρεμβαίνουμε όπου χρειαστεί

Συνεχίζουμε με τις περιφερειακές συνδιασκέψεις

Αναδεικνύουμε το πραγματικό δίλημμα που είναι η συνέχιση της μνημονιακής διακυβέρνησης με πρωθυπουργό το Σαμαρά ή εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ»

Μάλιστα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε οδηγία ώστε να ετοιμαστούν από τώρα οι νομοθετικές παρεμβάσεις της επόμενης κυβέρνησης που θα αφορούν στην ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας αλλά και το χώρο των ΜΜΕ. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του :

«Να μη χάσουμε ούτε ένα λεπτό. Από τώρα πρέπει να προετοιμαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για την κατάθεση συγκεκριμένων νομοσχεδίων που θα αφορούν την ανάσχεση ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκίννηση της οικονομίας, τη διαφθορά το λαθρεμπόριο. τη φοροδιαφυγή αλλά και το χώρο των ΜΜΕ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ