Φρίκη στην Κίνα: Μάνα-τέρας πέταξε το νεογέννητό της στην τουαλέτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Φρίκη στην Κίνα: Μάνα-τέρας πέταξε το νεογέννητό της στην τουαλέτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρει και πάλι την κοινή γνώμη η ιστορία ενός βρέφους, που κατάφερε να επιβιώσει, αφού πρώτα η ίδια του η μητέρα το εγκατέλειψε πετάγοντας το στην τουαλέτα.

Φρίκη στην Κίνα: Μάνα-τέρας πέταξε το νεογέννητό της στην τουαλέτα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Για θαύμα μιλούν οι πυροσβέστες που τραβώντας το καπάκι ενός υπονόμου, αντίκρισαν τον μικρό Xiaoxiao μέσα σε μια λίμνη νερό.

Φρίκη στην Κίνα: Μάνα-τέρας πέταξε το νεογέννητό της στην τουαλέτα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Ήταν πραγματικά μια μάχη με το χρόνο. Οποιοσδήποτε μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πετάξει κάτι στο αποχετευτικό δίκτυο ή να αναποδογυρίσει το μωρό και να πνιγεί στο βρόμικο νερό», ανέφερε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής, Li Zhi, συμπληρώνοντας: «Δεν θέλαμε να σπάσουμε το σωλήνα γιατί πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να βλάψει ή ακόμα και να σκοτώσει το μωρό. Έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε ειδικά εργαλεία για να τον ανοίξουμε και να το τραβήξουμε έξω».

Φρίκη στην Κίνα: Μάνα-τέρας πέταξε το νεογέννητό της στην τουαλέτα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν το βρέφος, μετά από καταγγελία περαστικού, που άκουσε τα κλάματα μωρού, να βγαίνουν από το αποχετευτικό δίκτυο. Το νεογέννητο που βρέθηκε με το ομφάλιο λώρο, φιλοξενείται σε κλινική της περιοχής και χαίρει άκρας υγείας ενώ οι διασώστες πρότειναν να το φροντίζουν, μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια να τον υιοθετήσει.

Φρίκη στην Κίνα: Μάνα-τέρας πέταξε το νεογέννητό της στην τουαλέτα [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ