Μητέρα δυο παιδιών στόλισε αντί για έλατο ένα δενδρύλλιο κάνναβης [βίντεο] - iefimerida.gr

Μητέρα δυο παιδιών στόλισε αντί για έλατο ένα δενδρύλλιο κάνναβης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί με την εικόνα που αντίκρισαν στο σπίτι μιας 50χρονης, στο San Bernardo της Χιλής. Η Angelica Navarro Pereira αποφάσισε να δώσει μια γιορτινή νότα ενόψει των Χριστουγέννων και στόλισε αντί για έλατο ένα δενδρύλλιο κάνναβης.

«Ξέραμε ότι θα βρούμε ναρκωτικά, αλλά το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε να δούμε, ήταν το δενδρύλλιο κάνναβης που είχε χρησιμοποιηθεί για χριστουγεννιάτικο δέντρο», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών.

Η γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, δεν θα κάνει φέτος Χριστούγεννα σπίτι της, καθώς συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών. Στο σπίτι της βρεθήκαν 21 δενδρύλλια κάνναβης 1,5 μ. ύψους, 29 σακούλες με χασίς, δυο καραμπίνες και μετρητά.

Σύμφωνα με έναν γείτονα η γυναίκα συνήθιζε να αστειεύεται με το θέμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. «Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, μου είχε πει αστειευόμενη, ότι τα παιδιά της θα απολαύσουν πραγματικά τις φετινές γιορτές και ότι έχει το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δεν με προσκάλεσε ποτέ να το δω και τώρα που το σκέφτομαι δεν την θυμάμαι να φέρνει κάποιο δέντρο στο σπίτι. Τώρα ξέρω το γιατί» ανέφερε στην συνέντευξη του.




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ