Κορκίδης: Καμία επίπτωση στην αγορά δεν θα έχουν οι πολιτικές εξελίξεις - iefimerida.gr

Κορκίδης: Καμία επίπτωση στην αγορά δεν θα έχουν οι πολιτικές εξελίξεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης για το εμπόριο, ο Βασίλης Κορκίδης καθησύχασε του εμπόρους για την πορεία της αγοράς εν μέσω των πολιτικών εξελίξεων.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, επισήμανε στην συνέντευξη τύπου, ότι οι βουλευτές πρέπει να πράξουν ό,τι είναι ωφέλιμο για τη χώρα, ενώ φανέρωσε την αντίρρηση του απέναντι στην απαξίωση του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας, δηλώνοντας μάλιστα εμπιστοσύνη για την υποψηφιότητα του κ.Δήμα. Ευχήθηκε επίσης στην Ελλάδα, να βγει νικήτρια όσον αφορά τη δίμηνη παράταση του μνημονίου για να κλείσει η συμφωνία με την τρόικα.

Συνέχισε λέγοντας, πως οι πολιτικές εξελίξεις που διαδραματίζονται, δεν θα βλάψουν την χριστουγεννιάτικη αγορά, καθώς σε αυτήν τη φάση δεν θα επηρεαστεί ο οικογενειακός προγραμματισμός. Βέβαια συμπλήρωσε, σε περίπτωση που η πολιτική αστάθεια επεκταθεί, τότε θα υπάρξουν αλλαγές στην καταναλωτική συμπεριφορά, πράγμα που θα επιφέρει και επιπτώσεις στην αγορά, κατά την εκπτωτική περίοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΕΕ Κορκίδης αγορά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ