Μεγάλα παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στους «16» του Champions League - iefimerida.gr

Μεγάλα παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στους «16» του Champions League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ σημαντικά παιχνίδια για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων περιλαμβάνει το σημερινού του Champions League.

5ος όμιλος

Πολύ μεγάλο ματς αναμένεται στην Ρώμη με την Ρόμα να φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι με τον νικητή να ακολουθεί την Μπάγερν Μονάχου στους «16» του θεσμού. Οι «τζιαλορόσι» ξέρουν ότι με νίκη είναι σίγουρα δεύτεροι ανεξάρτητα το τι θα κάνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Μόναχο. Η νίκη όμως είναι αυτοσκοπός και για την Μάντσεστερ Σίτι για την οποία θα είναι τεράστια αποτυχία αν τελικά αποκλειστεί.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπάγερν Μονάχου άνετη περιμένει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία ψάχνει τη νίκη και την ίδια ώρα η Ρόμα να μην νικήσει.

Βαθμολογία

Μπάγερν Μονάχου 12
Ρόμα 5
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5
Μάντσεστερ Σίτι 5

6ος Όμιλος

Ο Λιονέλ Μέσι περιμένει τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με τον νικητή ανάμεσα σε Μπάρτα και Παρί να παίρνει την πρώτη θέση στον όμιλο. Η Μπαρτσελόνα είναι ένα βαθμό πίσω από τους Παριζιάνους και ο Λουίς Ενρίκε θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει με στόχο τη νίκη. Μάχη στον όμιλο και για την τρίτη θέση όπου ο Άγιαξ περιμένει τον ΑΠΟΕΛ. Ο «Αίαντας» έχει ένα βαθμό παραπάνω και βολεύεται και με την ισοπαλία με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να πηγαίνει στην Ολλανδία με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Βαθμολογία

Παρί Σεν Ζερμέν 13
Μπαρτσελόνα 12
Άγιαξ 2
ΑΠΟΕΛ 1

7ος Ομιλος

Η Τσέλσι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του θεσμού και πλέον επικεντρώνεται στην Πρέμιερ Λιγκ. Για τον λόγο αυτό ο Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται να προβεί σε αλλαγές απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Λονδίνο. Οι Πορτογάλοι καίγονται αφού χρειάζονται έναν βαθμό για να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Την ίδια ώρα η Σάλκε δοκιμάζεται στην Σλοβενία και θέλει μόνο τη νίκη αλλά και ήττα της Σπόρτινγκ ώστε να τερματίσουν στην δεύτερη θέση.

Βαθμολογία

Τσέλσι 11
Σπόρτινγκ Λισαβόνας 7
Σάλκε 5
Μάριμπορ 3

8ος Όμιλος

Πόρτο και Σαχτάρ έχουν εξασφαλίσει τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό που απομένει είναι ποιος θα τερματίσει τρίτος και θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Μπιλμπάο φιλοξενεί την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ κι έχει το πάνω χέρι αφού ακόμα και η ισοπαλία κάνει στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Μόνο νίκη θέλουν οι Λευκορώσου. Στο άλλο ματς η Πόρτο λίγο πριν το ντέρμπι με την Μπενφίκα περιμένει την Σαχτάρ σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες.

Βαθμολογία

Πόρτο 13
Σαχτάρ Ντόνετσκ 8
Αθλέτικ Μπιλμπάο 4
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ