Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ δεν διαλύεται - iefimerida.gr

Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ δεν διαλύεται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ έχουν δεσμευτεί ότι δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, καθότι η ασκούμενη πολιτική δεν επιτρέπει τις προϋποθέσεις μιας συναινετικής διαδικασίας, όπως ανέφερε ο Φώτης Κουβέλης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που προαναγγέλλουν διάλυση της ΔΗΜΑΡ και προσχώρησή της στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουβέλης διέψευσε κατηγορηματικά κάθε τέτοιο σενάριο. Διευκρίνισε πως η ΔΗΜΑΡ είναι διατεθειμένη να συζητήσει και με τον ΣΥΡΙΖΑ για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, όμως θέτει ως «προϋπόθεση» την «πολιτική και οργανωτική αυτονομία» της. Τόνισε, πάντως, πως δεν έχει τεθεί θέμα κοινής εκλογικής καθόδου με την Κουμουνδούρου, ενώ δήλωσε ανοικτός στο ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και με άλλους σχηματισμούς, όπως οι Οικολόγοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κουβέλης ΔΗΜΑΡ διάλυση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ