Ραχήλ Μακρή: Δεν ψηφίζω τον Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Ραχήλ Μακρή: Δεν ψηφίζω τον Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεση της να μην στηρίξει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας εξέφρασε η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή το πρωί της Τετάρτης, επαναλαμβάνοντας προηγούμενες τοποθετήσεις που την ήθελαν να μην στηρίζει την πρόταση της πλειοψηφίας ανεξαρτήτως προσώπου.

«Όχι, δεν θα ψηφίσω τον κ. Δήμα. Το είχα δηλώσει πολύ καιρό ότι δεν πρόκειται να ψηφίσω. Δεν είναι θέμα προσώπου. Δεν υπήρχε περίπτωση όποιο και να ήταν το πρόσωπο, γιατί θεωρώ ότι είναι η ασφαλιστική δικλείδα που ευτυχώς υπάρχει στο σύνταγμα προκειμένου η χώρα να τελειώσει με αυτή την πολιτική» ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Λυπάμαι που ως βουλευτής δεν ασκήσω αυτό το δικαίωμα που είναι να ψηφίσω για τον υπέρτατο θεσμό της χώρας που είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ωστόσο, σας είπα ότι θεωρώ ότι είναι αδιέξοδη αυτή η πολιτική κι εγώ δεν μπορώ να συμπράξω και να δώσω στην ουσία την ψήφο μου προκειμένου να συνεχίσει αυτή η μνημονιακή πολιτική του Σαμαρά και του Βενιζέλου που κατά την άποψή μου οδήγησε τους συμπολίτες μου σε αυτή την ανθρωπιστική κρίση» κατέληξε η κα Μακρή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ