Nτινόπουλος: Θέλουμε σταθερότητα ή περιπέτεια; - iefimerida.gr

Nτινόπουλος: Θέλουμε σταθερότητα ή περιπέτεια;

Φωτογραφία: (SOOC/Μενέλαος Μυρίλλας)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» θεωρεί πολύ πιθανή την εκλογή του προέδρου Δημοκρατίας από την Βουλή.

Αναφερόμενος στην επίσπευση της προεδρικής εκλογής τόνισε ότι στην πολιτική δεν πρέπει να αιφνιδιάζεται κανείς και ότι η απόφαση αυτή είναι μια απόφαση ευθύνης θέτοντας το δίλημμα:« Θέλουμε σταθερότητα και ομαλότητα ;Την οριστική έξοδο από το Μνημόνιο; Ή την περιπέτεια; Η χώρα βγαίνει οριστικά από το Μνημόνιο. Αν θα βγει τον Δεκέμβρη ή στις αρχές Φλεβάρη, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Αυτό που θέλουν οι Έλληνες είναι ομαλότητα και σταθερά βήματα εξόδου από το Μνημόνιο».

Δεν παραβλέπει να ασκήσει έντονη κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση για τις δηλώσεις της περί αποστασίας και δηλώνει χαρακτηριστικά :«Η πολιτική που ακολουθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ακραίες θέσεις που υιοθετούσε -όπως μας έλεγε στη Βουλή ότι αν ψηφίσουμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας είμαστε κάτι σαν προδότες και αποστάτες- δεν μπορούσαν παρά να οδηγήσουν σε μια συγκεκριμένη απόφαση» που δεν ειναι άλλη από την επίσπευση της προεδρικής εκλογής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αργύρης Ντινόπουλος Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ