Ετσι σώθηκαν από άνδρες της ΕΜΑΚ οι 30 μετανάστες στον Εβρο που τους άφησαν οι διακινητές να πνιγούν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ετσι σώθηκαν από άνδρες της ΕΜΑΚ οι 30 μετανάστες στον Εβρο που τους άφησαν οι διακινητές να πνιγούν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας ζητούσαν βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού εκτάκτου ανάγκης 112, καλώντας από κινητό τηλέφωνο, 30 παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στο ανάχωμα στην περιοχή των Λαβάρων.

Τελικά, λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα της Δευτέρας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεγάλη επιχείρηση των ανδρών της ΕΜΑΚαπό το ανάχωμα στον ποταμό Έβρο όπου τους είχε εγκαταλείψει ένας Τούρκος διακινητής.

Οι άντρες της ΕΜΑΚ, με τη συνδρομή του λιμεναρχείου και τη συμβολή της Πολιτικής Προστασίας, μετέφεραν τμηματικά με δυο βάρκες τους συνολικά 30 παράτυπους μετανάστες, 26 από το Πακιστάν και τέσσερις από το Μπαγκλαντές.

Παρά τα εμφανή σημάδια της κούρασης και της ταλαιπωρίας αλλά και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην ακριτική περιοχή του Έβρου όλοι οι διασωθέντες παράνομοι μετανάστες είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή βίντεο: thrakinea.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ