ΝΒΑ: O πρίγκιπας Γουίλιαμ στον «βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς [εικόνες] - iefimerida.gr

ΝΒΑ: O πρίγκιπας Γουίλιαμ στον «βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές της αναμέτρησης των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Μπρούκλιν Νετς, καθώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μαζί με την Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησαν για πρώτη φορά ως βασιλικό ζεύγος αγώνα του ΝΒΑ.

Ο Γουίλιαμ μαζί με τη δούκισσα του Κέμπριτζ επισκέφθηκαν τον Λεμπρόν Τζέιμς στα αποδυτήρια και ο αστέρας του ΝΒΑ και των Καβαλίερς τους δώρισε μια εμφάνιση της ομάδας για τον μικρό Τζορτζ, αλλά και μία στο... δικό τους μέγεθος με τον αριθμό «7».

ΝΒΑ: O πρίγκιπας Γουίλιαμ στον «βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο κόσμος στις εξέδρες μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του ζεύγους δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες ενώ τόσο ο Γουίλιαμ όσο και η Κέιτ είχαν θερμή χειραψία με τον Jay Z και την Μπιγιονσέ.

ΝΒΑ: O πρίγκιπας Γουίλιαμ στον «βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δήλωσε, μάλιστα, αστειευόμενος μετά το ματς ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα πρέπει να επισκέπτεται πιο συχνά το γήπεδο, αφού αποδείχθηκε γουρλής, με την ομάδα του να επικρατεί των Νετς.

ΝΒΑ: O πρίγκιπας Γουίλιαμ στον «βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ