Κουντουρά: Θεωρώ ύψιστο θεσμό την Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά δεν θα ψηφίσω - iefimerida.gr

Κουντουρά: Θεωρώ ύψιστο θεσμό την Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά δεν θα ψηφίσω

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δηλώσεις της στον ραδιοσταθμό Real η βουλευτής των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά εξηγεί γιατί δεν θα ψηφίσει υπέρ της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας.

Αν και θεωρεί ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας είναι ύψιστος θεσμός, η κα. Κουντουρά διευκρινίζει ότι την θλίβει το γεγονός ότι αυτή η Βουλή δεν πρέπει να βγάλει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά:« Εδώ υπάρχει ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα. Δεν μπορούμε, λοιπόν, να δώσουμε παράταση σ' αυτή την κυβέρνηση να συνεχίσει αυτή την καταστροφική πολιτική για τους Έλληνες».

Δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα υπάρξει περίπτωση συνεργασίας των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ και πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να πάρει αυτοδυναμία. Αναφερόμενη σε μια ενδεχόμενη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τονίζει:« Στο τέλος θα δούμε τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να συνεργάζονται... Εδώ, λοιπόν, αυτό που συμβαίνει είναι μία πόλωση να εξαφανίσουν τους ενδιάμεσους, να εξαφανίσουν την πολυφωνία στη Βουλή. Ξέρετε θα είναι πολύ διαφορετικά αν δεν είναι επτακομματική η Βουλή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κουντούρα ΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ