Αγρια επίθεση αγέλης σκύλων κατά ηλικιωμένου [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αγρια επίθεση αγέλης σκύλων κατά ηλικιωμένου [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση από άγρια σκυλιά έπεσε ηλικιωμένος άνδρας, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Καθώς ο 75χρονος περπατούσε αμέριμνος στο Κόδρα , στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, του επιτέθηκε μια αγέλη άγριων σκυλιώ που είχε διαφύγει από χώρο που φυλάσσονται σκυλιά σε πρώην στρατόπεδο της πόλης. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο salonicanews.com, οι εν λόγω εγκαταστάσεις βρίσκονται υπό την ανοχή του Δήμου Καλαμαριάς και ΣΥΠΑΖΑΘ.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, εξαιτίας των τραυμάτων του και της μεγάλης ποσότητας αίματος που είχε χάσει.

Αγρια επίθεση αγέλης σκύλων κατά ηλικιωμένου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Αγρια επίθεση αγέλης σκύλων κατά ηλικιωμένου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί, την ώρα που το θύμα περπατούσε κοντά στην περιοχή όπου φυλάσσονται τα σκυλιά.

«Ξαφνικά τον είδαμε από μακριά να τον κυκλώνουν καμιά 30αρια σκυλιά» λέει ένας κάτοικος της περιοχής «Εμείς βρισκόμασταν πίσω από το κλιμάκιο του ΝΑΤΟ, καμιά 500αριά μέτρα μακριά. Ξαφνικά βλέπουμε τα σκυλιά ορμάνε στο άνθρωπο και τον βλέπουμε να πέφτει κάτω. Αμέσως μπήκαμε στα αυτοκίνητα και τρέξαμε προς το μέρος του».

Αγρια επίθεση αγέλης σκύλων κατά ηλικιωμένου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Αγρια επίθεση αγέλης σκύλων κατά ηλικιωμένου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Οι δύο άντρες κατάφεραν να διώξουν τα σκυλιά, αλλά ο 75χρονος είχε ήδη αρκετά σοβαρά τραύματα στο σώμα του από την επίθεση.

«Ειδοποιήσαμε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία» εξηγεί ένας άλλος κάτοικος της περιοχής «Το αίμα έτρεχε ποτάμι. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο προσπαθήσαμε να σταματήσουμε την αιμορραγία, αλλά το αίμα δεν σταματούσε. Ξαφνικά είδαμε τον άνθρωπο να χάνει τις αισθήσεις του, προσπαθήσαμε να τον συνεφέρουμε»

Αγρια επίθεση αγέλης σκύλων κατά ηλικιωμένου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και οι ίδιοι καταγγέλλουν την αμέλεια του Δήμου και του ΣΥΠΑΖΑΘ, για την ελλιπή περίφραξη των ζώων, που οδηγεί σε παρόμοια περιστατικά.

ΠΗΓΗ: salonicanews.com

Δείτε το βίντεο [σκληρές εικόνες]

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ