Ανασύνταξη Ολυμπιακού ενόψει Μάλμε - iefimerida.gr

Ανασύνταξη Ολυμπιακού ενόψει Μάλμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός καλείται να ανασυνταχθεί και να τα παίξει όλα για όλα στον αυριανό τελευταίο και κρίσιμο αγώνα του για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Επαναφέρει τους βασικούς ο Μίτσελ, δίλημμα για τον επιθετικό.

Η νέα γκέλα εντός έδρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν στοίχισε σε μεγάλο βαθμό στον Ολυμπιακό αφού τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός έχασαν βαθμούς απέναντι σε Σκόντα Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα. Οι ερυθρόλευκοι από την στιγμή που είδαν τον Δικέφαλο του βορρά να μην ξεφεύγει στους επτά βαθμούς, σίγουρα θα αντιμετώπισαν με καλύτερο μάτι την επόμενη μέρα και δείχνουν αποφασισμένοι να γυρίσουν το κλίμα, κάνοντας αρχή από το ματς με την Μάλμε.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη και παράλληλα ήττα της Γιουβέντους στο Τορίνο από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε περίπτωση που η ιταλική ομάδα πάρει έστω και ένα βαθμό τότε στον Ολυμπιακό θα αρκεί και μια ισοπαλία απέναντι στους Σουηδούς για να κατακτήσουν την 3η θέση και να συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ήττας βέβαια, αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για τη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση είναι η Μάλμε.

Οι σκέψεις του Μίτσελ

Ο Ισπανός τεχνικός απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκούρασε πολλούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές. Αμπιντάλ και Μποτία επιστρέφουν στο κέντρο της άμυνας ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους δύο ακραίους, τον Ομάρ και τον Μαζουάκου. Στη μεσαία γραμμή, Μανιάτης και Εντιγκά θα αγωνιστούν στον άξονα με τον Κασάμι να παίρνει τη θέση του τραυματία Μιλιβόγιεβιτς ενώ ο Φουστέρ δείχνει να κερδίζει τη μάχη από τον Αφελάι, ο οποίος δεν δείχνει σε καλή κατάσταση. Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ θα αγωνιστεί σε ελεύθερο ρόλο με τον Μίτσελ να μην έχει αποφασίσει ακόμη αν θα χρησιμοποιήσει τον Μπενίτες ή τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάλμε Ολυμπιακός Τσάμπιονς Λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ