Παπαρήγα: Να τι ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ στο City του Λονδίνου - iefimerida.gr

Παπαρήγα: Να τι ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ στο City του Λονδίνου

 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η Αλέκα Παπαρήγα κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς την Κουμουνδούρου ότι επιχειρεί να καθησυχάσει τις αγορές.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι διαθέτουν τον γητευτή των λιονταριών όμως την Ε.Ε. και τους δανειστές δεν τους νοιάζει όποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα . Είναι αποφασισμένοι. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην ανέβει το λαϊκό κίνημα. Όλα τα άλλα μπορούν να τα κουλαντρίσουν» είπε η κα Παπαρήγα. Αναφερόμενη στην πρόσφατη επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στο Λονδίνου, η πρώην γ.γ. του ΚΚΕ υποστήριξε: «Ο Τσίπρας γιατί πήγε στο Σίτι του Λονδίνου; Πήγε για να τους καθησυχάσει και όχι να τους τρομάξει».

Υποστήριξε ότι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία «θα είναι προϊόν πτώσης και κατάπτωσης του κινήματος του 2012 και όχι αποτέλεσμα αγώνων» ενώ εκτίμησε ότι οι διαφορές της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση είναι αν θα γίνουν οι εκλογές το Μάρτη του 2015 ή στις αρχές του 2016.

Ως προς τις εκλογές δήλωσε πως το ΚΚΕ «δεν τις φοβάται, ούτε τις απεύχεται».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ