Λοβέρδος: Το κρίμα στο λαιμό όσων ολιγώρησαν, αν πάθει κάτι ο Ρωμανός - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Το κρίμα στο λαιμό όσων ολιγώρησαν, αν πάθει κάτι ο Ρωμανός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Νίκο Ρωμανό αναφέρθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος από το βήμα της Βουλής και μάλιστα ήταν ήταν ιδιαίτερα καυστικός, ενώ αναφερόμενος στις διαδικασίες εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας, προέκρινε την 7η Ιανουαρίου για την έναρξη της πρώτης ψηφοφορίας.

Είπε συγκεκριμένα: «Αν πάθει κάτι, το κρίμα στο λαιμό όσων ολιγώρησαν». Για την ουσία της υπόθεσης επισήμανε ότι οι πενθήμερες άδειες για τους εγκλείστους που έχουν εισαχθεί σε ΑΕΙ «δεν πρέπει να καταργηθούν». «Κι αυτό το παιδί πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες του. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται κι αν πάθει κάτι, το κρίμα στο λαιμό όσων ολιγώρησαν», πρόσθεσε.

Όσο για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας είπε πως η 7η Ιανουαρίου 2015 είναι η καλύτερη ημερομηνία για την έναρξη των συνταγματικά προβλεπόμενων ψηφοφοριών για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Όπως είπε «δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ημέρα του 2015 στην ασάφεια που δημιουργεί η εκλογολογία», τονίζοντας ότι «η πολιτική αστάθεια αποτελεί την αρνητική μεταβλητή της επίτευξης των ρυθμών ανάπτυξης που έχουμε ανάγκη».

Ο κ. Λοβέρδος επισήμανε ακόμα ότι η εκλογή του ΠτΔ είναι πολιτική προϋπόθεση της ανάπτυξης, της ανάκαμψης, της εξόδου στις αγορές, της ελπίδας των φτωχών για κοινωνικό κράτος και για εργασία.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ