Η απάντηση της Κουντουρά για το φιλί με τον Σταμάτη που άναψε φωτιές - iefimerida.gr

Η απάντηση της Κουντουρά για το φιλί με τον Σταμάτη που άναψε φωτιές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ποινικοποίηση και στρέβλωση των προσωπικών σχέσεων που μπορούν να έχουν οι βουλευτές μεταξύ τους, έκανε λόγο η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Έλενα Κουντουρά.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real fm απάντησε σε όσα γράφτηκαν για τον εναγκαλισμό και το φιλί που έδωσε στον κ. Σταμάτη, εκ των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και για τη φιλία της με τη Ζέττα Μακρή, τη Σοφία Βούλτεψη και τη Χρυσή Καρύδη, λέγοντας πως οι φιλικές σχέσεις δεν ποινικοποιούνται. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ εξαπέλυσε επίθεση σε όσους ονειρεύονται συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

«Βλέπω μία τεράστια προσπάθεια να κρατηθεί η συγκυβέρνηση στην εξουσία και όλη αυτή η πόλωση να προσπαθεί να εξαφανίσει από τον χάρτη την πολυφωνία» τόνισε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά."Αν θέλουν να μείνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για να συγκυβερνήσουν, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη" σημείωσε η ίδια.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ