Επεισόδιο Μπουτάρη-νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ: Τους κατέβασε πανό και απείλησε να φωνάξει την αστυνομία [εικόνα&βίντεο] - iefimerida.gr

Επεισόδιο Μπουτάρη-νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ: Τους κατέβασε πανό και απείλησε να φωνάξει την αστυνομία [εικόνα&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένταση... μικρής ισχύος σημειώθηκε την Κυριακή ανάμεσα στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει το alterthess, όλα ξεκίνησαν όταν τα μέλη της νεολαίας του κόμματος έκαναν παρέμβαση στο Φεστιβάλ Εργασίας που λαμβάνει χώρα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, όπου και ανάρτησε πανό στο χώρο. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης, κατέβασε ο ίδιος το πανό της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Ο Γιάννης Μπουτάρης ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τα μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ταυτόχρονα τους τραβούσε με μανία το πανό από τα χέρια. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι και ο προσωπικός αστυνομικός φρουρός έβρισε μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Το πανό έγραφε χαρακτηριστικά «Θεσσαλονίκη: Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Ανεργίας».

Ο δημοτικός σύμβουλος με τη «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» Τ. Μηταφίδης επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Γιάννη Μπουτάρη, αλλά δεν απαντά στο τηλέφωνο. Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Π. Αβραμόπουλος, αν και στον χώρο ευθύνης του εντός του φουαγιέ του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν κάνει κάτι για το θέμα.

Επεισόδιο Μπουτάρη-νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ: Τους κατέβασε πανό και απείλησε να φωνάξει την αστυνομία [εικόνα&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Μπουτάρης ΣΥΡΙΖΑ επεισόδιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ