Κεφαλογιάννη για τα επεισόδια: Τέτοιες εικόνες στέλνουν το λάθος μήνυμα, τη λάθος στιγμή - iefimerida.gr

Κεφαλογιάννη για τα επεισόδια: Τέτοιες εικόνες στέλνουν το λάθος μήνυμα, τη λάθος στιγμή

Κεφαλογιάννη για τα επεισόδια (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εικόνες από ένα θλιβερό παρελθόν, που βλάπτουν την Αθήνα και στέλνουν το λάθος μήνυμα, τη λάθος στιγμή, χαρακτήρισε η Ολγα Κεφαλογιάννη τα εκτεταμένα επεισόδια του Σαββάτου, ενώ κάλεσε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

«Οι εικόνες των βανδαλισμών και των καταστροφών μας γυρίζουν πίσω σε ένα θλιβερό παρελθόν. Ενα παρελθόν που προσπαθούμε να διαγράψουμε από τη μνήμη όλων των πολιτών του κόσμου. Αυτές οι εικόνες βλάπτουν σοβαρά την χώρα μας, βλάπτουν σοβαρά την Αθήνα, στέλνουν το λάθος μήνυμα, τη λάθος στιγμή», είπε η υπουργός Τουρισμού, συμπληρώνοντας ότι τέτοιες εικόνες δημιουργούν συνθήκες πολιτικής οξύτητας, το μόνο που δεν χρειάζεται η χώρα αυτή τη στιγμή, όπως είπε.

«Η χώρα χρειάζεται κοινωνική ειρήνη, κοινωνική συνεννόηση και εθνική ομοψυχία. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Ολοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν», κατέληξε η κ. Κεφαλογιάννη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ