Τόσα χρόνια αυτή η κοπέλα το βιολί της! - iefimerida.gr

Τόσα χρόνια αυτή η κοπέλα το βιολί της!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Vanessa Mae, η βρετανίδα βιρτουόζος του βιολιού έχει επανειλημμένα επισκεφτεί την χώρα μας και τώρα επιστρέφει για να δώσει μια μοναδική παράσταση στο Ηρώδειο.

Η Vanessa που γεννήθηκε στη Σιγκαπούρη, αλλά μεγάλωσε στο Λονδίνο ήταν ένα από τα παιδιά-θαύματα της Βρετανίας και έγινε διάσημη πολύ πριν καν ενηλικιωθεί, ενώ έχει καταφέρει να καταξιωθεί ως μια από τις σημαντικότερες μουσικές περσόνες του πλανήτη για τη μοναδική της ικανότητα να μιξάρει τη κλασική μουσική που τόσο λατρεύει με μουσικά στοιχεία από όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει κερδίσει 40 International Platinum Awards και οι παρτιτούρες της αριθμούν πάνω από 8 εκατομμύρια αντίτυπα, καταφέρνει να ισορροπεί, μία δεκαπενταετία τώρα, μεταξύ του κλασικού και του ποπ ρεπερτορίου.
Η Vanessa σκοπεύει να μας παρουσιάσει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 21.00 το βράδυ στο Ηρώδειο, ένα εξαιρετικό show εφ' όλης της ύλης, με Μπαχ, Μπετόβεν, Μπράμς, Βιβάλντι αλλά και tango, Ινδική μουσική, pop τραγούδια, μελωδίες του δικού μας Vangelis αλλά και σπουδαίες μπαλάντες. Όλα τα απογειώνει με το μοναδικό ηλεκτρικό βιολί της και με τις δυνατές ιδέες ενορχήστρωσης.


Πληροφορίες: Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Αθήνα / Στις 14 Σεπτεμβρίου 2011, ώρα: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 50 ΕΥΡΩ, Γ ΖΩΝΗ 70 ΕΥΡΩ, Β ΖΩΝΗ 90 ΕΥΡΩ, Α ΖΩΝΗ 120 ΕΥΡΩ, ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ 180 ΕΥΡΩ
Προπώληση εισιτηρίων: Εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ - Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου). Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 08:30-16:00, Σάββατο: 09:00-14:30. Ωδείο Ηρώδου Αττικού - Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Μακρυγιάννη. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 09:00-14:00 και 18:00-21:00, Τηλεφωνικά στο 210 32 72 000 (9:00 με 21:00). Ηλεκτρονικά στο http://www.herodeion-events.gr/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ