Η απάντηση του Αναστασιάδη για το αν αναλάβει την Εθνική ομάδα - iefimerida.gr

Η απάντηση του Αναστασιάδη για το αν αναλάβει την Εθνική ομάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και καιρό (με το κάζο με τον Ρανιέρι) υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Άγγελο Αναστασιάδη να είναι μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.

Τι λέει όμως ο ίδιος; Σίγουρα δεν κλείνει την πόρτα και δείχνει θετικός. Διαβάστε την απάντηση που έδωσε μιλώντας στη NOVA: «Πριν από 23-24 χρόνια που ξεκινούσα την προπονητική μου καριέρα, ζητούσα από την Παναγία να με βοηθήσει να γίνω έστω και μία μέρα προπονητής στον ΠΑΟΚ γιατί αυτή την ομάδα την αγαπάω και από αυτή ξεκίνησα. Και σαν δεύτερο στόχο έλεγα να γίνω προπονητής στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Δεν το ζητάω όμως από κανέναν. Δε έχω ζητήσει από κανέναν να έρθω στον ΠΑΟΚ και δε ζητάω από κανέναν τίποτα. Αν θέλει η Παναγιά να πάω εκεί, θα πάω εκεί. Και το πότε θα πάω, ούτε εγώ θα το αποφασίσω αυτό, ούτε κανένας άλλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ