Kρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ του ΠΑΟ με τα μάτια στραμμένα στον Βγενόπουλο - iefimerida.gr

Kρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ του ΠΑΟ με τα μάτια στραμμένα στον Βγενόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα κρίσιμο και ίσως ιστορικό για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό αναμένεται να είναι το σημερινό έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ που ξεκινά στις 2 το μεσημέρι. Αιτία, φυσικά, η μη εκπροσώπηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη που αποχώρησε μετά από 32 χρόνια.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, παραιτήθηκαν επτά μέλη του ΔΣ (οι έξι ήταν εκπρόσωποι της οικογενείας Βαρδινογιάννη), με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας να εξαναγκαστεί να συγκαλέσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να εξεταστούν οι πρόσφατες εξελίξεις στην ομάδα και τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα, ειδικά υπό τις συνθήκες οικονομικής δυσπραγίας που υπάρχουν στο «τριφύλλι».

Βάσει του καταστατικού της ΠΑΕ, ο σύλλογος διοικείται κανονικά από 20μελές Διοικητικό Συμβούλιο αλλά μπορεί να διοικηθεί ακόμη και από συμβούλιο μόλις έντεκα μελών. Επομένως, οι παραιτήσεις των επτά μελών του ΔΣ δεν θα δημιουργήσουν προς το παρόν πρόβλημα, αφού στο συμβούλιο υπάρχουν ακόμα 13 ενεργά μέλη.

Ωστόσο, αν υποβάλλουν την παραίτησή τους ακόμα τρία μέλη τότε τα πράγματα περιπλέκονται. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να γίνει γενική συνέλευση των μετόχων, για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Αν δεν καταστεί αυτό δυνατό, τότε ξαναγίνεται γενική συνέλευση με το ίδιο θέμα. Αν πάλι δεν εκλεγεί ΔΣ, τότε ο Παναθηναϊκός πάει στο πρωτοδικείο!

Πάντως, τα μάτια των φίλων του «τριφυλλιού» είναι στραμμένα στην πολυαναμενόμενη δημόσια τοποθέτηση του Ανδρέα Βγενόπουλου για το «παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού», που θα γίνει στην συνέντευξη τύπου την ερχόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος την προηγούμενη Τετάρτη. Σύμφωνα με τη δήλωσή του, ο κ. Βγενόπουλος βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά θα επιστρέψει την Τετάρτη στην Αθήνα οπότε και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου:

«Οι τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, με υποχρεώνουν να τοποθετηθώ. Λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων αυτής της εβδομάδας, την ερχόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθώ σε συνέντευξη Τύπου για όλα τα θέματα που αφορούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ