Κλειστοί τουλάχιστον τρεις σταθμοί του μετρό σήμερα - iefimerida.gr

Κλειστοί τουλάχιστον τρεις σταθμοί του μετρό σήμερα

Κλειστοί τουλάχιστον τρεις σταθμοί του μετρό σήμερα  (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η άφιξη του Αχμέτ Νταβούτογλου την Παρασκευή στη χώρα μας, η συμπλήρωση έξι χρόνων σήμερα από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Νίκος Ρωμανός συνεχίζει την απεργία πείνας, αλλά και η ψήφιση του προϋπολογισμού τα μεσάνυχτα της Κυριακής έχουν βάλει σε αστυνομικό κλοιό την Αθήνα όλο το τριήμερο.

Και σήμερα θα κλείσουν τουλάχιστον τρεις σταθμοί του μετρό, ενώ προγραμματισμένες είναι και συγκεντρώσεις. Συγκεκριμένα, οι σταθμοί Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής και Κατεχάκη θα είναι κλειστοί από τις 11 π.μ. και μέχρι νεωτέρας, με εντολή της Αστυνομίας, εξαιτίας της επίσκεψης Νταβούτογλου.

Στις 12:00 έχει ανακοινωθεί συγκέντρωση στα Προπύλαια, αν και η αστυνομία έχει απαγορεύσεις τις «δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και πορείες» στο κέντρο της Αθήνας. Συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί και για τις 6.00 το απόγευμα, πάλι στα Προπύλαια.

Ετσι, δεν αποκλείεται να κλείσουν και οι σταθμοί σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο, λόγω των συγκεντρώσεων στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ενώ αισθητή είναι η παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους, για αποφυγή επεισοδίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ