Η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο ζυγίζει 318 κιλά - iefimerida.gr

Η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο ζυγίζει 318 κιλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές διεκδίκησαν τον τίτλο της, αλλά το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες διέλυσε κάθε αμφιβολία: Και επισήμως πλέον, η Πολίν Πότερ από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια είναι η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο, καθώς ζυγίζει 318 κιλά!

Η τροφαντή 47χρονη όμως δηλώνει τώρα πως αν και νιώθει ιδιαίτερη τιμή για αυτή τη διάκριση, θέλει να χάσει περίπου 200 κιλά. Όπως εξήγησε μιλώντας σε αγγλική εφημερίδα, «μπορεί οι άντρες να με θεωρούν θεά και να κάνω φανταστικό σεξ καθημερινά, αλλά πλέον δεν μπορώ να γυρίσω πλευρό στο κρεβάτι μου και να χωρέσω στο αυτοκίνητό μου, γεγονός ιδιαίτερα ενοχλητικό».

Η Πότερ «αποκάλυψε» επίσης ότι το μόνο φαγητό που δεν της αρέσει είναι τα λαχανάκια Βρυξελλών, ενώ για πρωινό τρώει έξι αυγά, μισό κιλό μπέικον, τέσσερα μπράουνις και έξι φέτες βουτυρωμένο ψωμί, πίνοντας παράλληλα κι ένα μιλκσέικ.

Η Σούζαν Έμα έχασε την πρωτιά στο τσακ...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ