Στο «ψυγείο» ο Τζαβέλλας - Τι αποφασίζει ο Αναστασιάδης - iefimerida.gr

Στο «ψυγείο» ο Τζαβέλλας - Τι αποφασίζει ο Αναστασιάδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέμα από το πουθενά προέκυψε στον ΠΑΟΚ ανάμεσα στον Αγγελο Αναστασιάδη και τον Γιώργο Τζαβέλλα εξαιτίας του τραυματισμού του Έλληνα αμυντικού. Μετά τις εξηγήσεις στην προπόνηση, το θέμα έφτασε μέχρι τη διοίκηση.

Ο Τζαβέλλας αποκόμισε έναν τραυματισμό στο τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ πριν από το ντέρμπι και πήγε άδεια να επισκεφθεί τον δικό του γιατρό, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια βελτίωση. Στη χθεσινή προπόνηση και μπροστά σε όλη την ομάδα, συνομίλησε με τον Αναστασιάδη, ο οποίος του ζήτησε να εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τον παρέπεμψε στη διοίκηση όμως τόσο ο Βρύζας όσο και ο Αγγελίδης έδωσαν εντολή να τα βρουν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αναστασιάδης εκνευρίστηκε που ο Τζαβέλλας δεν έδειξε εμπιστοσύνη στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας, κάτι που ανέφερε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όλα δείχνουν ότι στον παίκτη θα επιβληθεί μια «σιωπηλή τιμωρία» και θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Σκόντα Ξάνθη, παρά τα προβλήματα της ομάδας στον αμυντικό τομέα λόγω απουσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ