Συγκλονιστικό: Η στιγμή που άνθρωπος ξεγεννά σε παραλία νεκρό καρχαρία -Τα τρία μωρά του βγαίνουν ζωντανά και κολυμπούν [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκλονιστικό: Η στιγμή που άνθρωπος ξεγεννά σε παραλία νεκρό καρχαρία -Τα τρία μωρά του βγαίνουν ζωντανά και κολυμπούν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό που κλήθηκε να κάνει και τις στιγμές που θα ζούσε μια οικογένεια από το Κέιπ Τάουν, όταν ξεκίνησε για τη βόλτα της στην παραλία, σίγουρα δεν τo φανταζόταν.

Η οικογένεια, καθώς περπατούσε στην παραλία, εντόπισε έναν νεκρό καρχαρία στην ακτή και πλησίασε για να δει καλύτερα, όταν η γυναίκα παρατήρησε ότι «κάτι» υπήρχε μέσα του.

Αμέσως το ζευγάρι υποψιάστηκε ότι μπορεί να είναι έγκυος. Ο άντρας παίρνοντας ένα μαχαίρι άνοιξε την κοιλιά του νεκρού ψαριού και απελευθέρωσε τρία μωρά, τα οποία και μετέφερε σε βαθύτερα νερά για να μπορέσουν να ζήσουν.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ γέννα Ν.ΑΦΡΙΚΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ