Το πρόγραμμα του Νταβούτογλου στην Αθήνα -Το απόγευμα η συνάντηση με Σαμαρά - iefimerida.gr

Το πρόγραμμα του Νταβούτογλου στην Αθήνα -Το απόγευμα η συνάντηση με Σαμαρά

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι της Παρασκευής φτάνει στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί προκειμένου να συμμετάσχει στο 3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος - Τουρκίας.

Ο κ. Νταβούτογλου θα φτάσει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Παρασκευή στις 15:20 και στις 16:50 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών.

Το βράδυ, στις 20:30, οι δύο πρωθυπουργοί και οι υπουργοί Εξωτερικών θα απευθύνουν χαιρετισμό στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδος - Τουρκίας. Το Σάββατο στις 10:00 οι δύο πρωθυπουργοί θα προεδρεύσουν στο 3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ