Ο Πάνος Καμμένος και οι βαλίτσες του Κοσκωτά - iefimerida.gr

Ο Πάνος Καμμένος και οι βαλίτσες του Κοσκωτά

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεύτερη φορά βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, o οποίος κατέθεσε σήμερα για τις καταγγελίες περί προσπάθειας εξαγοράς βουλευτών ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης, ανέφερε: «Η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να ολοκληρώσει την έρευνα, να φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο, όχι όπως την τελευταία φορά που έκλεισε άρον άρον τη δικογραφία. Εγω κατέθεσα όλα τα στοιχεία, οι ΑΝΕΛ δεσμευόμαστε να φτάσουμε την υπόθεση μέχρι τέλους, μέχρι να πέσει η χούντα των δανειστών. Ζητάω να έρθουν όλα τα στοιχεία από το ΣΔΟΕ, για να φανεί τι έχει διακινηθεί, ενώ κατέθεσα και σε σχέση με τον κ. Σούκουρη. Σας θυμίζω ότι και στην υπόθεση Κοσκωτά τις βαλίτσες δεν τις κουβαλούσαν οι λόρδοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ