Πούτιν κατά Δυτικών: Εψαχναν απλά πρόσχημα για να επιβάλουν κυρώσεις στην Ρωσία - iefimerida.gr

Πούτιν κατά Δυτικών: Εψαχναν απλά πρόσχημα για να επιβάλουν κυρώσεις στην Ρωσία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ετήσια ομιλία του στην ρωσική Βουλή ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν προειδοποίησε τον λαό του ότι έρχονται δύσκολοι καιροί, ενώ εξαπέλυσε βέλη κατά των Δυτικών.

Αναφερόμενος στην κατάσταση στην Ουκρανία δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για την προσάρτηση της Κριμαίας :« Οι κάτοικοι της είναι δικοί μας άνθρωποι» είπε χαρακτηριστικά και θεώρησε ότι η τραγωδία στην Νοτιοανατολική Ουκρανία αποδεικνύει την σωστή πολιτική της Ρωσίας πάνω στο θέμα. Πρόσθεσε όμως ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την Ουκρανία σαν μια αδελφική χώρα.

Κατηγόρησε τους δυτικούς ότι έψαχναν μια πρόφαση για να επιβάλλουν κυρώσεις στην Ρωσία γιατί φοβούνται την οικονομική της δύναμη: « Η Ρωσία έχει αρκετή δύναμη, θάρρος και θέληση για να υπερασπιστεί τον εαυτό της». Πρότεινε τον επαναπατρισμό των κεφαλαίων που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό προσφέροντας αμνηστία και πάγωμα των φόρων για 4 χρόνια.

Τέλος , κάλεσε τους Ρώσους να πιστεύουν στον εαυτό τους και στην δύναμη της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πούτιν ΡΩΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ