Το μυστήριο με τον κύκνο που έπεσε από τον ουρανό και διέλυσε αυτοκίνητο -Τι συνέβη [εικόνα] - iefimerida.gr

Το μυστήριο με τον κύκνο που έπεσε από τον ουρανό και διέλυσε αυτοκίνητο -Τι συνέβη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε ένα θέαμα που θα εκνεύριζε τον καθένα, αλλά και θα τον εξέπληττε, βρέθηκε ο 20χρονος φοιτητής Τι Μπάρας στη Βρετανία. Το αυτοκίνητο της φίλης του είχε καταστραφεί από έναν κύκνο που είχε πέσει από τον ουρανό και ο οποίος κείτονταν δίπλα σε αυτό, νεκρός.

Κανείς, μέχρι στιγμής, δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει το πώς ο συγκεκριμένος κύκνος έπεσε από τον ουρανό, ωστόσο τα σενάρια είναι δύο: Ή ο κύκνος ενώ πετούσε κάτι έπαθε και έπεσε ή κάποιος τον πέταξε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Ο καθηγητής πανεπιστημίου Κρις Πέρινς ανέφερε ότι το ατύχημα με τον κύκνο είναι ένα μυστήριο και ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ότι το πουλί απλά εξαντλήθηκε.

Προέβαλε, όμως, και ένα άλλο σενάριο που κατά πολλούς δεν μοιάζει απίθανο. O κύκνος πιθανότατα να πέρασε τον βρεγμένο δρόμο για ποτάμι... «Ειδικά την αυγή και το σούρουπο είναι πολύ πιθανό να περάσουν έναν βρεγμένο δρόμο -που λάμπει εκείνη την ώρα- για ποτάμι και να επιχειρήσουν να προσγειωθούν σε αυτό, με αποτελέσματα σαν και αυτό που είδαμε σήμερα. Οταν θα το κατάλαβε, θα ήταν πολύ αργά, καθώς τα πουλιά έχουν πολύ μικρή δυνατότητα ελιγμών».

Το μυστήριο με τον κύκνο που έπεσε από τον ουρανό και διέλυσε αυτοκίνητο -Τι συνέβη [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κύκνος αυτοκίνητο Μεγάλη Βρετανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ