Πάγκαλος: Ο Τσίπρας έχει πάρει από το ΠΑΣΟΚ όλες τις στάχτες και τα σκουπίδια - iefimerida.gr

Πάγκαλος: Ο Τσίπρας έχει πάρει από το ΠΑΣΟΚ όλες τις στάχτες και τα σκουπίδια

( EUROKINISSI/ Κώστας Μπαλτάς)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό Σκάϊ , ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος δηλώνει ευχαριστημένος από την κατάθεση μήνυσης εναντίον του.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Θέμης Μπαλασόπουλος κατέθεσε μήνυση εναντίον του κ. Πάγκαλου για τον χαρακτηρισμό των δημοσίων υπαλλήλων ως κοπρίτες. Ο κ. Πάγκαλος δηλώνει ευχαριστημένος από την κατάθεση μήνυσης εναντίον του και λέει για τον κ. Μπαλασόπουλο:« Είναι από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που οδήγησαν την χώρα σε αυτή την κατάσταση και τώρα έχει βρει ζέστη στην αγκαλιά του Τσίπρα».

Τέλος, ο πρώην υπουργός στρέφει τα πυρά του προς τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνοντας:« Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει από το ΠΑΣΟΚ όλες τις στάχτες και όλα τα σκουπίδια, και δεν εννοώ μεμονωμένα πρόσωπα, αλλά τις πρακτικές τους. Είτε κερδίσει τις εκλογές είτε όχι θα εξαφανιστεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάγκαλος Τσίπρας ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ