Μίνι υπουργικό στο Μαξίμου για την απάντηση στο email της Τρόικα - iefimerida.gr

Μίνι υπουργικό στο Μαξίμου για την απάντηση στο email της Τρόικα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Μαξίμου μεταφέρεται η... δράση μετά το απαντητικό email της Τρόικα, καθώς, εκεί πραγματοποιείται σύσκεψη υπουργών υπό τον πρωθυπουργό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση συμμετέχει το οικονομικό επιτελείο και ο υπουργός Εργασίας, δηλαδή, οι Γκίκας Χαρδούβελης, Γιώργος Μαυραγάνης, Τάσος Αναστασάτος και Γιάννης Βρούτσης.

Σημειωτέον ότι στο απαντητικό email της Τρόικα οι δανειστές ζητούν περαιτέρω διευκρινίσεις στις προτάσεις της κυβέρνησης, ώστε να έλθει η συμφωνία που θα επιτρέψει να επανέλθουν οι εκπρόσωποι των δανειστών.

Οι διευκρινίσεις θα παρασχεθούν αργότερα εντός της ημέρας σε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και της τριμερούς.

ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ εμφανίζονται επιφυλακτικοί για την απόδοση κάποιων δημοσιονομικών παρεμβάσεων (π.χ. αύξηση φορολογικής συμμόρφωσης στο σκέλος των αποδείξεων μέσω λαχειοφόρου αγοράς) και φαίνεται να ζητούν εναλλακτικά ισοδύναμα μέτρα στην περίπτωση που οι προτεινόμενες παρεμβάσεις δεν αποδώσουν τα αναμενόμενα. Διευκρινίσεις αναμένονται και για το δημοσιονομικό αποτέλεσμα παρεμβάσεων του υπουργείου Εργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ