Η ΑΕΚ επιδιώκει συνάντηση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Εκτός... σχεδίου οι «αντιφρονούντες» της «Αγιάς Σοφιάς» - iefimerida.gr

Η ΑΕΚ επιδιώκει συνάντηση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Εκτός... σχεδίου οι «αντιφρονούντες» της «Αγιάς Σοφιάς»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Μάρτιο του 2015 θα εκδικαστεί η προσφυγή των 17 κατοίκων που έφτασαν στο ΣτΕ για να δείξουν την αντίθεση τους στο σχέδιο Μελισσανίδη για γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μέχρι τότε όμως στην ΑΕΚ... τρέχουν τις απαιτούμενες διαδικασίες για να πάρουν στα χέρια τους την οικοδομική άδεια και να προχωρήσουν στα πρώτα έργα εντός του οικοπέδου. Η ΑΕΚ πάντως θέλει την συναίνεση του Δήμου, παρότι ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος κάνει ότι μπορεί για να δείξει οτι δεν θέλει το σχέδιο Μελισσανίδη στα... πόδια του. Τι απομένει για να πάρει η ΑΕΚ την άδεια; Η υψομετρική μελέτη των πεζοδρομίων.

Σημαίνοντα ρόλο στις νέες εξελίξεις ανέλαβε ο Πάνος Παναγιωτίδης, ο μηχανικός που θα είναι ο υπεύθυνος του εργοταξίου που θα δημιουργηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Παναγιωτίδης ήρθε σε επαφές με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, φαίνεται πως βρήκε τη «χρυσή» τομή και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει η συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στην Ένωσης εκτιμούν πως μετά τη συνάντηση και την παροχή ενημέρωσης, δεν θα υπάρχει κανένα ζήτημα και όλα θα προχωρήσουν ομαλά. Και έτσι, θα μπορεί να κλείσει τον φάκελο της οικοδομικής άδειας στη ΔΟΚΚ και να πάρει το «πράσινο» φως για να μπουν μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Έτσι, στην ΑΕΚ προς το παρόν δεν ασχολούνται με τους 17 «αντιφρονούντες», οι οποίο μάλιστα στην πλειοψηφία τους είναι εκτός... σχεδίου Νέας Φιλαδέλφειας. Από τους 17 μόλις οι οκτώ (φέρονται να) είναι κάτοικοι Νέας Φιλαδέλφειας. Δηλαδή ούτε καν οι μισοί, με τους υπόλοιπους να είναι εκτός περιοχής. Ενδεικτικό και αυτό της λογικής αυτής της κίνησης και της σκοπιμότητας της προσφυγής στο ΣτΕ, κάτι που γνωρίζουν εδώ και καιρό στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ