Αυτό είναι το Karl, το νέο μίνι των 10.000 ευρώ της Opel - iefimerida.gr

Αυτό είναι το Karl, το νέο μίνι των 10.000 ευρώ της Opel

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Karl, το καινούργιο και πιο μικρό των Opel θα παρουσιαστεί μεν επίσημα στην έκθεση της Γενεύης σε περίπου 3 μήνες από τώρα, αλλά η γερμανική εταιρεία έδωσε ήδη στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του.

Από τις οποίες φαίνεται πως αφενός υιοθετεί την οικογενειακή γραμμή της μάρκας αλλά και κάποια πολυμορφικά στοιχεία, προκειμένου στο εσωτερικό του αμαξώματος των μόλις 3,76 μέτρων οι χώροι για τους επιβάτες αλλά και τις αποσκευές τους να είναι ικανοποιητικοί. Αυτό φυσικά θα συμβάλλει στην πρακτικότητα που εξ ορισμού πρέπει να έχει ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης, κάτι που ισχύει και για το αποκλειστικά πεντάθυρο αμάξωμα.

Μαζί με το Karl η Opel θα παρουσιάσει και έναν καινούργιο κινητήρα, τον Ecotec των 1.000 κυβικών, ο οποίος θα αποδίδει 75 ίππους και ουσιαστικά αποτελεί την ατμοσφαιρική έκδοση του αντίστοιχου τρικύλινδρου turbo, που επίσης θα χρησιμοποιηθεί στο νέο μίνι.

Οι πωλήσεις του Opel Karl θα ξεκινήσουν, όπως γράφτηκε στο www.carzine.gr, προς το επόμενο καλοκαίρι και σε τιμή, όπως λέει η εταιρεία, «κάτω από τις 10.000 ευρώ». Πόσο κάτω θα φανεί.

Αυτό είναι το Karl, το νέο μίνι των 10.000 ευρώ της Opel | iefimerida.gr 0
Αυτό είναι το Karl, το νέο μίνι των 10.000 ευρώ της Opel | iefimerida.gr 1
Αυτό είναι το Karl, το νέο μίνι των 10.000 ευρώ της Opel | iefimerida.gr 2
Αυτό είναι το Karl, το νέο μίνι των 10.000 ευρώ της Opel | iefimerida.gr 3
Αυτό είναι το Karl, το νέο μίνι των 10.000 ευρώ της Opel | iefimerida.gr 4

Αυτές είναι λοιπόν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Karl, του νέου πεντάθυρου μίνι που θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας της Opel, θα παρουσιαστεί «ζωντανό» στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου και σύμφωνα με την γερμανική εταιρεία «θα κοστίζει κάτω από 10.000 ευρώ».

Το πόσο κάτω αναμένεται να ανακονωθεί επίσημα πριν την έναρξη των πωλήσεών του που αναμένεται να γίνει προς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το μήκους 3,76 μέτρων Karl υιοθετεί πράγματι, όπως είχαμε γράψει, κάποια στοιχεία πολυμορφικού, γεγονός που εγγυάται τους ικανοποιητικούς χώρους στο εσωτερικό του, ενώ παράλληλα θα μπορεί να εξοπλιστεί με αρκετά ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας.

Μαζί με το Karl θα παρουσιαστεί και ο νέος Ecotec των 1.000 κυβικών της μάρκας –πρόκειται για την ατμοσφαιρική έκδοση του αντίστοιχου τρικύλινδρου χιλάρη turbo- ο οποίος θα αποδίδει 75 ίππους και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το βασικό σύνολο του νέου μίνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Opel Karl εικόνες αυτοκίνητο μοντέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ