Συνάντηση Τσίπρα με Βουδούρη και Παραστατίδη -Στα χνάρια της Τζάκρη οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές - iefimerida.gr

Συνάντηση Τσίπρα με Βουδούρη και Παραστατίδη -Στα χνάρια της Τζάκρη οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τετ α τετ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου είχε ο ανεξάρτητος βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης, στο πλαίσιο των...συνεργασιών που επιχειρεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

"Παρών" και ο Θόδωρος Παραστατίδης. Ανάμεσα στις δυο πλευρές υπήρξαν κοινές διαπιστώσεις ότι πρέπει να ανατραπεί η κυβερνητική πολιτική, καθώς είναι αδιέξοδη ενώ ενώ συμφώνησαν και στο αίτημα για εκλογές τώρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η χώρα συνεχίζει στην ίδια καταστροφική πορεία του Μνημονίου και ότι έχει ανάγκη ενός προγράμματος που θα αντιμετωπίζει την ανθρωπιστική κρίση, θα συμβάλει στην επανεκκίνηση της οικονομίας και της απασχόλησης και θα βάζει τέρμα στις πολιτικές της λιτότητας.

Επίσης, κοινή πεποίθηση των δύο αντιπροσωπειών ήταν ότι η παρούσα Βουλή δεν δύναται και δεν πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ότι ή χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές το συντομότερο δυνατό.

Τέλος, συμφώνησαν στο ότι πρέπει να εργαστούν για την οικοδόμηση μιας πλατιάς κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας που θα καταστήσει τον λαό αυτοδύναμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ