Ντέρμπι... αντοχής στο «ρινγκ» του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Ντέρμπι... αντοχής στο «ρινγκ» του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον ΠΑΟΚ στους 25 και τον Ολυμπιακό στους 23 βαθμούς, το αποψινό ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports1) αυτομάτως γίνεται αφορμή για να προσελκύσει όλο τον φίλαθλο κόσμο της χώρας.

Αν σε αυτό προσθέσουμε και όσα έγιναν πέρυσι στην Τούμπα, τότε όλα δείχνουν ότι απόψε στο φαληρικό γήπεδο θα μυρίζει... μπαρούτι. Με την ευχή και την ελπίδα να μη δούμε (ξανά) δυσάρεστες εικόνες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Για τους «ερυθρόλευκους», ήδη οι γκέλες στη Super League είναι πολλές και το 4-0 της Μαδρίτης ηχεί ακόμη στα αυτιά τους. Η νίκη στην Κέρκυρα ηρέμησε το κλίμα, αλλά άπαντες στου Ρέντη ξέρουν ότι αν δεν κερδίσουν σήμερα θα υπάρχουν προβλήματα, γκρίνια και «φαγωμάρα» στο εσωτερικό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πάντως, με την παρουσία του και την ομιλία τους στους παίκτες... έδειξε τον δρόμο της νίκης και του παχυλού πριμ, κάτι το οποίο συνηθίζει.

Ο Μίτσελ αναμένεται να έχει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο και από δεξιά προς αριστερά τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ (ή Αυλωνίτη) και Μαζουακού. Στα χαφ θα παίξουν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Μανιάτης, πιο μπροστά θα είναι ο Αφελάι και ο Φουστέρ. Ο Τσόρι θα έχει οργανωτικό ρόλο και ο Μήτρογλου θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Στους Θεσσαλονικείς υπάρχει η... γλυκιά πίεση της κορυφής. Κέρδισαν εκτός έδρας στo Europa League και έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση, «γύρισαν» το ματς με τον Πανθρακικό και πάνε στο Καραϊσκάκη με πολύ καλή ψυχολογία.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα παρατάξει τον Γλύκο στα γκολπόστ και σε σχηματισμό 4-4-2, τον Σκόνδρα δίπλα στον Βίτορ και τους Ρατς, Κίτσιου στα άκρα της άμυνας. Αν προτιμηθεί ένας εκ των Τζιόλη, Ποζατζίδη για να καλύψει το κενό των Κατσικά και Τζαβέλλα, τότε ο Σκόνδρας θα μεταφερθεί στην κλασική του θέση ως δεξί μπακ. Κάπου εδώ μπαίνει στη συζήτηση και το 3-5-2, με Βίτορ κεντρικό στόπερ, τον Σκόνδρα δεξί και τον Ρατς αριστερό. Αν, όμως, συνεχίσουμε στον... ρυθμό του 4-4-2, ο Τζιόλης με τον Κάτσε θα παίξουν ως αμυντικοί μέσοι, με τους Τζανδάρη και Σαλπιγγίδη στα άκρα και τους Περέιρα, Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Οπως αναμένεται, το γήπεδο απόψε θα «κοχλάζει» για τους Πειραιώτες, σε ένα ματς που είναι μεν κρίσιμο, αλλά επειδή είναι πολύ νωρίς δεν μπορεί να κρίνει τα πάντα. Ωστόσο, μπορεί να κρίνει... πολλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Super League Καραΐσκάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ