Το Ποτάμι στα άδυτα του Πενταγώνου –Οταν ο Θεοδωράκης ύμνησε τον Δένδια [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Ποτάμι στα άδυτα του Πενταγώνου –Οταν ο Θεοδωράκης ύμνησε τον Δένδια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσιασμένος από την ενημέρωση για την επιχειρησιακή δομή και τη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε ο επικεφαλής του κινήματος «Το Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης, μετά την επίσκεψή του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Μάλιστα υποστήριξε ότι παρά την κρίση και παρά τις περικοπές δεν έχει ελαττωθεί το αίσθημα ασφάλειας που έχει ο Έλληνας. «Τα υπόλοιπα - μία οικονομική ανάπτυξη που θέλουμε και μία κοινωνική ανάταση - θα έρθουν αφού υπάρχει αυτή η ασφάλεια» δήλωσε ο Στ. Θεοδωράκης.

Για το θέμα των περικοπών στις Ενοπλες Δυνάμεις εξέφρασε την άποψη ότι «περάσαμε ξαφνικά από τη σπατάλη στην τσιγκουνιά». Ο Στ. Θεοδωράκης είπε ότι «δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια» και άλλων περικοπών εκτός από «μία ορθολογικοποίηση των δαπανών, στην οποία προφανώς προχωρά ο Υπουργός (...) Αλλά ο Δένδιας έκανε τέτοια, είναι ιδιαίτερα ικανός, το έχει κάνει και στα προηγούμενα Υπουργεία».

Ο Ν. Δένδιας είπε πως άκουσε τις θέσεις του Ποταμιού για την αμυντική πολιτική της χώρας και τον διαβεβαίωσες ότι «είμαστε διαχρονικά στη διάθεσή του και στη διάθεση των συνεργατών του για οποιαδήποτε ενημέρωση αυτός κρίνει στο μέλλον ότι χρειάζεται».

Στην ενημέρωση παρευρέθησαν η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς και Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς.

Το Ποτάμι στα άδυτα του Πενταγώνου –Οταν ο Θεοδωράκης ύμνησε τον Δένδια [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το Ποτάμι στα άδυτα του Πενταγώνου –Οταν ο Θεοδωράκης ύμνησε τον Δένδια [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το Ποτάμι στα άδυτα του Πενταγώνου –Οταν ο Θεοδωράκης ύμνησε τον Δένδια [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το Ποτάμι στα άδυτα του Πενταγώνου –Οταν ο Θεοδωράκης ύμνησε τον Δένδια [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ