Ο Καμμένος απειλεί τον Τσίπρα: Εμείς θα κόψουμε την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Ο Καμμένος απειλεί τον Τσίπρα: Εμείς θα κόψουμε την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ

(Nick Paleologos / SOOC)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Την προειδοποίηση προς την κυβέρνηση να μην φέρει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου νέα μέτρα που θα ανατρέπουν τον προϋπολογισμό του 2015 εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ ταυτόχρονα έστειλε... απειλητικό μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα.

Κατηγορώντας την κβέρνηση ότι «μέσω e-mail κυβερνά τη χώρα, περιμένοντας εντολές από τον ύπατο αρμοστή» ο Π. Καμμένος πρόσθεσε: «Στέλνω ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον πρωθυπουργό: Να μην διανοηθεί να καταλύσει την κοινοβουλευτική δημοκρατία άλλη μία φορά, στέλνοντας πράξεις νομοθετικού περιεχομένου με νέα μέτρα που θα ανατρέπουν τον προϋπολογισμό για τον οποίο θα συζητήσουμε από την Τετάρτη μέχρι την Κυριακή το βράδυ».

Συνομιλώντας με δημοσιογράφους έστειλε μήνυμα όμως και προς τον Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο (δυνητικά) μπορεί να συμπορευθεί μετεκλογικά. «Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να έχει αυτοδυναμία. Ο μόνος τρόπος για να μην έχει αυτοδυναμία είναι να είναι οι ΑΝΕΛ στην επόμενη Βουλή ισχυροί . Εμείς θα επιδιώξουμε να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ και να είμαστε ισχυροί στην επομένη Βουλή» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Υποστήριξε επίσης ότι το θέμα με την βουλευτή του Κόλια-Τσαρουχά ξεκαθάρισε. «Πήγατε να βγάλετε είδηση αλλά δεν τη βγάλατε τελικά. Μην ψάχνετε να βρείτε , δεν υπάρχουν άλλοι στους ΑΝΕΛ. Ο Μελας ήταν ο τελευταίος που έφυγε»είπε στους δημοσιογράφους.

Τέλος ως προς τις αιτιάσεις Τσίπρας περί αποστασιών, έριξε τη «μπηχτή» στον Πρωθυπουργό: «Ο Σαμαράς ξέρει καλά από αποστασίες, είναι ο πρώτος που ανακάλυψε τον κ. Σιμπιλίδη», αναφερόμενος στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Κάλεσε δε την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να καλέσει τον Σαμαρά και να πει ποια είναι τα «μαξιλαράκια» στα οποία είχε αναφερθεί για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ