«Περιπέτειες Υγείας» -Η νέα εκπομπή του Action 24 - iefimerida.gr

«Περιπέτειες Υγείας» -Η νέα εκπομπή του Action 24

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια νέα τηλεοπτική εκπομπή βρίσκεται στον «αέρα» από την 1η Δεκεμβρίου, στην ανανεωμένη συχνότητα του Action 24 και μέσα από τις πλατφόρμες της Nova και της Digea. Τίτλος της, «Περιπέτειες Υγείας».

Η εκπομπή θα φιλοξενεί κάθε Δευτέρα στις 14.00 το μεσημέρι, έναν «πρωταγωνιστή» ο οποίος θα διηγείται την προσωπική του ….περιπέτεια υγείας, στην Βάννα Κεκάτου. Περιπέτειες που στέλνουν μηνύματα ελπίδας και υπέρβασης, περιπέτειες που εμπνέουν που αγγίζουν και κάνουν τον τηλεθεατή να ταυτιστεί μαζί του.

Η εξομολόγηση της περιπέτειας υγείας, θα δίνει πάντα μέσα στο στούντιο την αφορμή για συζήτηση με ειδικό γιατρό, ο οποίος θα γενικεύει την «ιδιαίτερη» ιστορία, με αναφορές που θα είναι χρήσιμες στους πολλούς. Στην εκπομπή – πέρα από το κυρίως θέμα – θα υπάρχουν και ένθετα από την επικαιρότητα, ιατρο-κοινωνικά και επιστημονικά νέα, ενδιαφέροντα βίντεο.

«Περιπέτειες Υγείας» -Η νέα εκπομπή του Action 24  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκπομπή εκπομπή υγείας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ