Η απίστευτη ατάκα του Μπουτάρη για το ταξίδι στην Αυστραλία: Για να καπνίσω έπρεπε να γίνω φίλος με τον θυρωρό! - iefimerida.gr

Η απίστευτη ατάκα του Μπουτάρη για το ταξίδι στην Αυστραλία: Για να καπνίσω έπρεπε να γίνω φίλος με τον θυρωρό!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέτυχε ταξίδι ο Γιάννης Μπουτάρης! Όντας φανατικός καπνιστής, βρέθηκε στην Αυστραλία, που είναι μια από τις χώρες που ακολουθεί σκληρή «αντικαπνιστική» πολιτική, και φυσικά δεινοπάθησε.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξιστορούσε τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, τα... πάθη του κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην Αυστραλία και τις περιπέτειες που τράβηξε για να καπνίσει ένα τσιγάρο.

Όπως αναφέρει το thestival, όταν τον ρώτησε ένας δημοτικός σύμβουλος τι έκανε με το κάπνισμα, ο κ. Μπουτάρης παραδέχθηκε: «Όπου μ' έπαιρνε, κάπνιζα κρυφά». Και αφού περιέγραψε τα πακέτα των τσιγάρων και τις τρομακτικές φωτογραφίες οι οποίες τα «κοσμούν», τα οποία μάλιστα κοστίζουν 22 δολάρια, ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρθηκε και στην εμπειρία του στο ξενοδοχείο. «Ζήτησα δωμάτιο για καπνιστές και μου είπαν όχι. Τους είπα "και τώρα τι θα κάνω;" και ξέρετε τι μου απάντησαν; "Θα γίνεις φίλος με τον θυρωρό!"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ