Τσόρι: «Ανυπομονούμε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ» - iefimerida.gr

Τσόρι: «Ανυπομονούμε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA ο Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του. Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος άσος στη Nova: «Ξέρουμε πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και εκεί παίζεται η βαθμολογία και ανυπομονούμε να έρθει εκείνη η στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και σε τέτοια παιχνίδια συνήθως είμαστε άξιοι εμπιστοσύνης. Όπως σε όλα τα παιχνίδια το σημαντικό είναι να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να τους κάνουμε όλους να νιώσουν ότι παίζουμε στην έδρα μας».

Ερωτηθείς για τον κόσμο σχολίασε: «Δεν θέλω να στείλω κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα. Θα συνεχίσω στον ίδιο δρόμο που ακολουθώ πάντα. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο μας να παίξουμε σαν ομάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ