Νικήτας Κακλαμάνης: Ο Σαμαράς ήταν μπερμπάντης - iefimerida.gr

Νικήτας Κακλαμάνης: Ο Σαμαράς ήταν μπερμπάντης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε στο «Join us» (ΣΚΑΪ) για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο γνωρίζονται από παλιά, και έκανε απρόσμενες αποκαλύψεις.

«Ξέρω τον Αντώνη Σαμαρά από το 1977, όταν πρωτοήρθε από την Αμερική και πρωτοξεκίνησε την πολιτική του καριέρα», είπε και περιέγραψε την ιδιοσυγκρασία του ως εξής: «Σαν άνθρωπος δεν είναι όπως είναι σαν πρωθυπουργός -δεν εννοώ στην απόδοση την πολιτική. Ο Αντώνης έχει μια παιδεία γιατί ήταν από μια μεγαλοαστική οικογένεια αλλά από τις αριστοκρατικές. Η μάνα του ήταν μια πραγματική αριστοκράτισσα χωρίς εισαγωγικά. Οι αριστοκράτες χωρίς εισαγωγικά είναι απλοί άνθρωποι, δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα».

Και συνέχισε προχωρώντας σε... προσωπικές αποκαλύψεις: «Είναι πολύ ευχάριστος. Μέχρι να παντρευτεί -για να μην παρεξηγηθώ αν δει η Γεωργία την εκπομπή και έχουμε ντράβαλα- ήταν μπερμπάντης και παρορμητικός. Αυτό όταν έχεις εξουσία είναι κακό. Ενώ έχει πάρα πολλά άλλα προσόντα, κατά την άποψή μου είναι ανασφαλής, κάτι που το εκμεταλλεύονται οι γύρω του. Εκεί πρέπει να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να είναι ακριβώς το ανάποδο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ