Παρέμεινε στην κορυφή ο ΠΑΟΚ - Νίκη και για τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Παρέμεινε στην κορυφή ο ΠΑΟΚ - Νίκη και για τον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις του, 3-2 κόντρα στον Πανθρακικό και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Βέροιας 2-1. Σπουδαία επικράτηση και του Αστέρας Τρίπολης επί του Εργοτέλη στην Κρήτη με σκορ 4-1.

Παναθηναϊκός-Βέροια 2-1

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1, επικράτησε της Βέροιας ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου προηγήθηκε στο 26ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Πράνιτς, πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μπεργκ από τον Αραγονιές, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Ζέκα πέρασε κάθετη πάσα για τον Κλωναρίδη, αυτός ξεπέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ «σερβίροντας» έτοιμο γκολ για τον Μπεργκ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 2-0. Η Βέροια το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 με τον Καλτσά, έπειτα από αδράνεια στην άμυνα των «πράσινων»

Συνθέσεις:
Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης, Λαγός, Μπεργκ, Ζέκα, Νάνο, Μπούι, Μπούρμπος, Πράνιτς
Βέροια: Καντιμοίρης, Μπράβο, Μπατιόν, Καλτσάς, Όστοιτς, Ντουμίτρου, Μαλόν, Μπαλάφας, Μπεν, Γεωργιάδης, Καλί.

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 3-2

Η κούραση από την αναμέτρηση της Πέμπτης στο Μινσκ απέναντι στην Ντιναμό ήταν δεδομένη και ο Πανθρακικός προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς με τον Σαλπιγγίδη όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ντιγκινί στο 33’ και 11 λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Τσουμάνη. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ είχε τις λύσεις και πάνω απ’ όλα τα ψυχικά αποθέματα γυρίζοντας το ματς μέσα σε τρία λεπτά. Αρχικά ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε και στο 65’ Φακούντο Περέιρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στον ΠΑΟΚ με τους οποίους διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος (60' Περέιρα), Τζαβέλλας (67' Ποζατζίδης), Κατσικάς, Κίτσιου (46’ Σκόνδρας), Τζανδάρης, Μάρτενς, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Γκολάσα, Παπαδόπουλος Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης, Σερφά, Μ' Μπόου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης (73' Οκάτσι), Ποτουρίδης, Ίγκορ (50’ Κάσες), Ντιγκινί (66' Ρομέου), Τσουμάνης

Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης 1-4

Εντυπωσιακή νίκη με σκορ 4-1 στην Κρήτη επί του Εργοτέλη σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες παρά την κούραση από το ματς της Πέμπτης έβγαλαν περισσότερη ζωντάνια στο Παγκρήτιο και έφτασαν σε μια δίκαιη επικράτηση. Ανοιξαν το σκορ με πέναλτι του Μπαράλες για να ισοφαρίσει στο 27’ ο Γιοβάνοβιτς όμως με την έναρξη του δεύτερου μέρους πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Φερνάντες. Ο Γιαννιώτας στο 53΄και ο Πάρα στο 89’ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Συνθέσεις:
Εργοτέλης: Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Μπογκντάνοφ (67' Μπαμ Μπαμ), Γκέντσογλου, Χαντί (77' Άλαν), Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ, Παμλίδης (56' Νόσκοβιτς). Αστέρας Τρίπολης: Κοσίσκι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Λούι, Παντελιάδης, Φερνάντες, Κουρμπέλης, Τιέ Μπι (63' Μουνάφο), Μάσα, Γιαννιώτας (70' Τσοκάνης), Μπαράλες (77' Πάρα).

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 3-0

Κανένα πρόβλημα να φτάσει στην άνετη επικράτηση δεν συνάντησε ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον ΟΦΗ. Στο τελικό 3-0, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τσάβες, ο οποίος μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως άφηναν διαρκώς πολλούς κενούς χώρους με αποτέλεσμα ο Ίλιτς να το εκμεταλλευτεί και να διαμορφώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Γιάκος από τον Αντελέγιε, το τελικό 3-0.

Συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Ακόστα (73’ Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μανιάς (78’ Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Στρούνα, Τσάβες (69’ Χαρίσης), Λίλα
ΟΦΗ (Γκατούζο): Λορία, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μονιάκης (46’ Πετρόπουλος), Ραζάκ, Φερνάντεθ (67’ Ροβίθης), Λαμπρόπουλος (56’ Κουτσιανικούλης), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μίλιαζες

Πανιώνιος-Νίκη Βόλου 2-1

Σημαντική νίκη σημείωσε ο Πανιώνιος απέναντι στη Νίκη Βόλου με σκορ 2-1 στη Νέα Σμύρνη. Φούντας και Κολοβός ήταν οι δύο σκόρερ για τους γηπεδούχους με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ενώ για τους Βολιώτες μείωσε ο Αναστασόπουλος έξι λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Πάνος, Γιάννου, Ιμπαγάσα (69’ Μπουμάλ), Χατζηισαΐας, Φούντας (90+2’ Οικονόμου), Μπούζας, Μητρόπουλος, Κολοβός (83’ Γκίνης).
Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): Ταΐρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαρινάκης, Αργύρης (61’ Μεσάτ), Ίβενς, Λουξ, Καρασαλίδης, Αναστασόπουλος, Ροζέριο (70’ Κορέτα), Τζιώρας, Κυζιρίδης (46’ Μουζακίτης).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ