Ελληνική βραδιά στο ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο και Παπανικολάου με τη σημαία στα χέρια - iefimerida.gr

Ελληνική βραδιά στο ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο και Παπανικολάου με τη σημαία στα χέρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναμέτρηση των Χιούστον Ρόκετς με τους Μιλγουόκι Μπακς είχε ξεχωριστή σημασία. Ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσα στο παρκέ, φωτογραφήθηκαν με την ελληνική σημαία και εκπροσώπησαν επάξια μια ακόμη φορά τη χώρα μας στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η τελική μάχη βρήκε νικητή τον Παπανικολάου αφού οι Ρόκετς επικράτησαν 117-103 με τον Έλληνα άσο να σημειώνει 12 πόντους με 3/4 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο ενώ από την πλευρά του ο Αντετοκούνμπο είχε 17 πόντους, με 3/3 βολές, 7/11 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 τάπες.

Οι δύο Έλληνες παίκτες φωτογραφήθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα στο κέντρο του γηπέδου κρατώντας την ελληνική σημαία και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ