Όλα… μηδέν στην Μυτιλήνη στο Καλλονή – Πλατανιάς - iefimerida.gr

Όλα… μηδέν στην Μυτιλήνη στο Καλλονή – Πλατανιάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Super League επέστρεψε στη ζωή μας έπειτα από τρεις εβδομάδες, με ένα κακό παιχνίδι και την Καλλονή και τον Πλατανιά να μένουν στο «στείρο» 0-0, στον αγώνα που άνοιξε τη 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό, και φάσεις το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το αήττητο στην έδρα τους και κυρίως κράτησαν απαραβίαστη την άμυνά τους σε πέμπτο αγώνα στο «σπίτι» τους, όπου πλέον έχουν τρεις νίκες και μια «λευκή» ισοπαλία με τον Λεβαδειακό. Ο Πλατανιάς επιστρέφει στην Κρήτη, διευρύνοντας το αήττητο σερί σε πέντε ματς και το αξιοσημείωτο είναι ότι για τρίτο σερί αγώνα δεν πετυχαίνει και δεν δέχεται γκολ.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Βάλιος, Πιπίνης, Καλτσάς (64΄' Αγρίτης), Κεϊτά, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ναβάρο (72' Στεφάνοβιτς), Χουάνμα (52' Καμαρά).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολίμπα, Κουλιμπαλί (80' Μαχαμάτ), Δημήτρης, Τόρες (72' Ναζλίδης), Μπανανά, Τετέ, Αγκιλέρα,. Γκόμες, Τσουράκης, Μπεριάν (60' Αποστολόπουλος), Ιτούα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλλονή Πλατανιάς Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ