Στα Προπύλαια οι φοιτητές για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήτριο - iefimerida.gr

Στα Προπύλαια οι φοιτητές για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήτριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη το συλλαλητήριο των φοιτητών κατά του νέου νόμου για τα πανεπιστήμια. Αυτήν την ώρα φοιτητές συγκεντρώνονται στα Προπύλαια, ενώ νωρίτερα ολοκληρώθηκε η πορεία των φοιτητών του ΠΑΜΕ που είχε ξεκινήσει από την Ομόνοια. Οι φοιτητές έφτασαν μέχρι τη Βουλή και στη συνέχεια διαλύθηκαν.

Στο κυκλοφοριακό κομφούζιο όμως συνέβαλαν και οι κινητοποιήσεις ιδιοκτητών ταξί και γιατρών. Πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Καραϊσκάκη έχουν συγκεντρωθεί ιδιοκτήτες ταξί με τα οχήματά τους, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους. Οι ιδιοκτήτες ταξί βρίσκονται από τις 5 τα ξημερώματα σε 24ωρη απεργία, κινητοποίηση που θα επαναλάβουν και το Σάββατο.

Έξω από το υπουργείο Υγείας βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι γιατροί, οι οποίοι πραγματοποιούν 48ωρη απεργία σήμερα, Πέμπτη και αύριο, Παρασκευή, διαμαρτυρόμενοι για τη λειτουργία του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ