Απίστευτη γκάφα του οικονομικού διευθυντή του Twitter -Το προσωπικό μήνυμα που κοινοποίησε στον τοίχο του - iefimerida.gr

Απίστευτη γκάφα του οικονομικού διευθυντή του Twitter -Το προσωπικό μήνυμα που κοινοποίησε στον τοίχο του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο οικονομικός διευθυντής του γνωστού social media Άντονι Νότο δημοσιοποίησε ένα μήνυμα που προοριζόταν για ένα συνεργάτη του και αφορούσε μια επικείμενη συμφωνία.

Το μήνυμα του Άντονι Νότο προοριζόταν για ένα από τους συνεργάτες του αλλά ο ίδιος έκανε λάθος και αντί να το στείλει σε ιδιωτικό μήνυμα, το έβαλε στον δημόσιο λογαριασμό. Οι χρήστες του Twitter, που ακολουθούν τις αναρτήσεις του, είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν το μήνυμα που έλεγε:« Ακόμα πιστεύω ότι πρέπει να τους αγοράσουμε. Η συνάντηση είναι στο πρόγραμμα σου για τις 15 ή 15 Φεβρουαρίου. Θα χρειαστεί να του το πουλήσουμε ωραία. Έχω ένα σχέδιο».

Απίστευτη γκάφα του οικονομικού διευθυντή του Twitter -Το προσωπικό μήνυμα που κοινοποίησε στον τοίχο του | iefimerida.gr 0

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που στέλεχος εταιρείας, επιφορτισμένο με το να παρουσιάσει το δυναμικό της στις χρηματιστηριακές αγορές, έχει πρόβλημα με την χρήση της υπηρεσίας. Πάντως η δημοσίευση του μηνύματος προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Άλλοι ψάχνουν να βρουν ποια εταιρεία θέλει το Twitter να αγοράσει και άλλοι συγγράφουν χιουμοριστικά tweet για να πειράξουν τον Άντονι Νότο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκάφα Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ