Πάγκαλος: Θα μηνύσω τον Βενιζέλο γιατί μου έκλεψε το όνομα του κόμματος - iefimerida.gr

Πάγκαλος: Θα μηνύσω τον Βενιζέλο γιατί μου έκλεψε το όνομα του κόμματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεση του να κάνει μήνυση στον Ευάγγελο Βενιζέλο έκανε γνωστή ο Θεόδωρος Πάγκαλος γιατί όπως υποστηρίζει του ανήκει η κυριότητα της ονομασίας Δημοκρατική Παράταξη.

Μάλιστα ξεκαθαρίζει πως αν τολμήσει ο κ.Βενιζέλος να την χρησιμοποιήσει, τότε θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Παράλληλα βολές κατά του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος εκφράζει τις απόψεις του για την εσωκομματική κρίση στο ΠΑΣΟΚ. «Ούτε ο Παπανδρέου ούτε ο Βενιζέλος εκφράζουν αυτό που θέλει ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ» τόνισε με έμφαση και πρόσθεσε ότι το κόμμα έχει τελειώσει και πρέπει να αυτοδιαλυθεί.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM ο κ.Πάγκαλος τόνισε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να φύγει από την πολιτική, αφού αυτό είναι και οι επιθυμία του 91% των πολιτών, όπως φαίνεται από δημοσκοπήσεις. Συνεχίζοντας να εξαπολύει πυρά ο κ.Πάγκλαλος αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. «Είναι ο πιο μισητός αρχηγός κόμματος μετά τον Νίκο Μιχαλολιάκο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ