Αμφίβολος ο Μανιάτης για Ατλέτικο Μαδρίτης -Πρόβλημα στον Ολυμπιακό και με Μήτρογλου - iefimerida.gr

Αμφίβολος ο Μανιάτης για Ατλέτικο Μαδρίτης -Πρόβλημα στον Ολυμπιακό και με Μήτρογλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο προβλήματα που προκαλούν πονοκέφαλο στον Μίτσελ ενόψει Ατλέτικο αναχώρησε ο Ολυμπιακός για τη Μαδρίτη. Ο Γιάννης Μανιάτης είναι εξαιρετικά αμφίβολος εξαιτίας ενός χτυπήματος στον αστράγαλο και ο Κώστας Μήτρογλου δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση.

Ο Ισπανός τεχνικός θα γνωρίζει σήμερα, μετά το τέλος της προπόνησης στο «Βιθέντε Καλντερόν», αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάννη Μανιάτη. Ο άσος του Ολυμπιακού δέχθηκε ένα χτύπημα από τον Χόρχε Μπενίτες κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης επί ελληνικού εδάφους και αποχώρησε με έντονους πόνους, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του για το ματς-«τελικό» με την Ατλέτικο.

Εκτός από τον Μανιάτη, πρόβλημα προέκυψε και με τον Μήτρογλου, ο οποίος αποχώρησε με μικροενοχλήσεις αλλά η κατάστασή του δείχνει να μην είναι τόσο σοβαρή. Σε περίπτωση που ο Μανιάτης δεν καταφέρει να αγωνιστεί, ο Μίτσελ θα επαναφέρει στην αρχική 11άδα τον Κασάμι, μαζί με τους Εντιγκά και Μιλιβόγιεβιτς στη μεσαία γραμμή.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ